Fit worden
na je zwangerschap?

Zwangerschapskilo's kwijtraken?

Wat ik tijdens mijn zwangerschap het allermooiste vond om te zien is hoe je lichaam veranderd en er ruimte wordt gemaakt voor een klein mensje. Met alle liefde kwam ik (wat) zwangerschapskilo’s aan. Op sommige momenten mis ik die grote onhandige buik nog wel eens (alhoewel, slapen op je buik ook erg prettig is).

Na de bevalling zit je de eerste weken op een roze wolk (met slaaptekort) en is het laatste waar je aan denkt: gezond eten, zwangerschapskilo’s kwijtraken of sporten. Logisch je lichaam heeft na een bevalling ook tijd en rust nodig om te herstellen HET HEEFT EEN MENSJE GEMAAKT, hoe bijzonder is dat. Toch is jezelf soms wat me-time gunnen ook belangrijk. Ik merkte dat hier soms ook wat hulp van buitenaf bij nodig is. Iemand die zegt: ‘tijd om even wat voor jezelf te doen, ik regel de rest!’.

sporten-na-je-bevalling-sportkanalen-youtube

Weer lekker in je vel zitten

Wat ik belangrijk vind is dat je, wanneer er weer wat meer structuur en regelmaat in je leven komt, ook weer wat meer voor jezelf gaat kiezen. Nummer 1 zul je niet meer worden, maar een top vijf moet lukken, toch? Want zeg nu zelf wanneer je goed voor jezelf zorgt en lekker in je vel zit, straal je toch veel meer positiviteit en energie uit (voor je kleine spruit)? Fit worden na je zwangerschap is hier een belangrijk onderdeel van, maar ook het maken van gezonde maaltijden, met weinig tijd ;).

Waarbij kan IK je helpen:

Blog