Bedrijven & Instanties

Een gezonde leefstijl voor
'jouw' mensen

Naast particulieren, ben ik ook inzetbaar voor (overheids)instanties en het bedrijfsleven. Gezondheid van ‘jouw’ mensen wordt steeds belangrijker in de huidige samenleving. Maar hoe speel je hier als bestuurder of ondernemer nou op in? Hoe zorg je dat jij ‘jouw’ mensen gezond èn gelukkig houdt? Bij het zoeken naar het antwoord op die vragen wil ik jouw bedrijf of instantie graag helpen. 

Bedrijven en instanties die ik graag help zijn:

Scholen

Met een diploma kindervoedingsadviseur op zak kan ik zowel voor de kinderen als de docenten een rol van betekenis spelen. Graag ga ik met jou in gesprek om te kijken hoe we er voor kunnen zorgen dat de leerlingen en docenten op jouw school gezonder gaan eten. Denk hierbij aan voorlichtingen voor kinderen/ouders of (maatwerk) begeleiding van kinderen en/of docenten.  

Begeleid wonen

Door mijn ervaring in de psychiatrie weet ik als geen ander hoe moeilijk het voor mensen is om gezond te eten. Mede door deze ervaring heb ik er voor gekozen om voedingsdeskundige te worden. Ik help zowel jouw begeleiders als bewoners met het maken van gezonde keuzes. 

MKB

Als ondernemer is er niets vervelender dan ziekteverzuim. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Een gezondere leefstijl kan het ziekteverzuim drastisch verlagen. Daarnaast heeft gezonde voeding ook een effect op het (mentale) welzijn en de prestaties. Hoe mooi zou het zijn dat jij als werknemer ervoor zorgt dat jouw personeel op een leuke manier gezond gaat eten? Het klinkt mij als muziek in de oren!