Verzend,-leverings en retourbeleid

Op dit moment bied ik in mijn webshop alleen digitale producten. Deze voorwaarden gelden dus alleen voor de digitale producten.

Bedenktijd en retour

Het kan voorkomen dat u zich bedenkt en toch graag wilt afzien van uw aankoop. Wat de reden ook is, bij ons heeft u het recht op geld terug garantie. Dit kan binnen 14 dagen na aankoop van het product/e-book.

Als het een E-book betreft, is verspreiden van de content verboden. Er wordt dan ook verondersteld dat als u niet tevreden bent en u het geld retour heeft ontvangen het product ook niet verder zal worden verspreid of gebruikt zal worden.

Wanneer het om een tastbaar product gaat, dan heeft u nog 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag incl. Verzendkosten retour. De retourkosten zijn echter voor eigen rekening.

Verkeerd (e-mail)adres opgegeven:

Wanneer u een verkeerd (e-mail)adres heeft opgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact op met info@berberpander.nl. Dan kunnen we hierin een aanpassing maken.

Leveringsbeleid

Zodra je een digitaal product in de webshop hebt afgerekend, sturen wij binnen enkele minuten een mail met daarin jouw bestelde digitale product (in PDF). Mocht deze mail niet binnen 15 minuten in jouw mailbox verschijnen, check dan eerst de spambox en als hij daar ook niet te vinden is neem dan even contact op via info@berberpander.nl. 

Ruilen

Het is niet mogelijk om een product te ruilen.