Eqology

Eqology baseert haar productvisie op harmonie en evenwicht, zowel met het individuele lichaam als met de omgeving. We ontwikkelen onze voedingssupplementen en nutricosmetica in nauwe samenwerking met vooraanstaande kruidenexperts, homeopaten en biochemisten. Zowel de ontwikkeling als de productie van onze producten gebeurt in Noorwegen en binnen de EU, volgens de GMP-standaarden. Elk product dat wij aanbieden is samengesteld uit natuurlijke, duurzame ingrediënten die niet voorkomen op de WADA “verboden lijst”.

Een van de vele producten die Eqology aanbiedt, is Omega 3. Dit is essentieel voor onze gezondheid om diverse redenen. Ongeacht de leeftijd, hebben we Omega 3 nodig. Om te beginnen bestaat 60% van onze hersenen uit deze cruciale vetzuren. Bovendien krijgen we door het typische Nederlandse/Westerse dieet, dat rijk is aan plantaardige oliën en bewerkte voedingsmiddelen, veel omega 6 vetzuren binnen. Een onevenwichtige verhouding tussen omega 6 en omega 3 kan interne ontstekingen veroorzaken, wat weer leidt tot diverse chronische aandoeningen zoals hormonale disbalans, insulineresistentie en huidproblemen, onder andere.

Voor de juiste dosering is een pure en hoogwaardige olie essentieel. Veel capsules kunnen ranzig worden of zijn al langere tijd opgeslagen, wat de onaangename nasmaak verklaart. Het is van belang te beseffen dat onze rode bloedcellen vier maanden nodig hebben om zich volledig te vernieuwen; hersencellen hebben nog langer nodig. Vandaar dat we Omega 3 in abonnementsvorm aanbieden, zodat je er optimaal van kunt profiteren.

Een bijkomend voordeel is dat onze olie duurzaam wordt geproduceerd met oog voor de zee. Het is een bijproduct van wat anders verspild zou worden. De gevangen vis is uitsluitend bedoeld voor menselijke consumptie en is volledig traceerbaar, dankzij Eqology’s toewijding aan transparantie.

Producten

Maandelijks Omega 3 MET hertest.

Eenmalig 119,- en dan maandelijks 38,-

Maandelijks Omega 3 en K2&D3 (meest aanbevolen).

Eenmalig 132,- en dan maandelijks 61,-

Maandelijks Omega 3 ZONDER test(en).

Eenmalig 76,- en dan maandelijks 38,-

Maandelijks Omega 3 met testen en collageen.

Eenmalig 158,- en dan maandelijks 98,-

Losse vitamine K2&D3 voor toevoeging op actiepakket omega 3 + collageen.

Maandelijks 28 euro

Bestellen